Καλώς Ήλθατε

Tower Cryo T

Αρχική > Tower Cryo T
cryoT-300×225Στον χώρο της φυσικοθεραπείας & αποκατάστασης, η θεραπεία με κρύα & ζεστά μέσα, είναι ο πιο σημαντικός και ευρέως χρησιμοποιούμενος τρόπος αντιμετώπισης του πόνου και των φλεγμονών Αυτή η νέα, επαναστατική συσκευή, βασίζεται στη τεχνολογία Péltier με δύο βασικά χαρακτηριστικά: υπερθερμία για παραγωγή θερμότητας και διαδερμική κρυοθεραπεία για την απορρόφηση της θερμότητας & μείωση της θερμοκρασίας ακόμα και στους πιο εν τω βάθει ιστούς. Έτσι, το νέο TOWER CRYO–T επιτρέπει στους επαγγελματίες υγείας να χρησιμοποιήσουν είτε μόνο την κρυοθεραπεία είτε αμέσως μετά και την υπερθερμία, εκτελώντας δηλαδή μια θεραπεία «σοκ», όπου η κρυοθεραπεία ακολουθείται από υπερθερμία, με ένα δυναμικό & διαδοχικό τρόπο, ελέγχοντας πλήρως τη θερμοκρασία. Ένας ειδικός αισθητήρας εκπέμπει την θερμοκρασία – στόχο και εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο (realtime) στην οθόνη, την πραγματική θερμοκρασία του ασθενή για την παρακολούθηση της προόδου της θεραπείας. Η PAGANI με την παρουσίαση του HC CRYO T-SHOCK και τώρα με το TOWER CRYO-T συνδύασε δύο τρόπους θεραπείας (κρυοθεραπεία & θερμοθεραπεία), δημιουργώντας έτσι μια καινοτόμα, με μεγάλο εύρος παθήσεων, συσκευή αντιμετώπισης ορθοπεδικών & αθλητικών τραυματισμών και παθολογιών. Η νέα αυτή συσκευή, είναι η μοναδική που δίνει την δυνατότητα άμεσης θεραπείας σε παθήσεις που βρίσκονται οξύ και υπο-οξύ στάδιο, και φυσικά σε παθήσεις που έχουν εξελιχθεί σε χρόνιο στάδιο. Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες λιγοστές, διαθέσιμες συσκευές, το TOWER CRYO–T επιτρέπει όχι μόνο την εφαρμογή κρυοθεραπεία ή θερμοθεραπείας ξεχωριστά, αλλά προσφέρει και την δυνατότητα συνδυασμού των 2 αυτών θεραπειών με πλήρως ελεγχόμενο τρόπο. Σε περιστατικά όπως: τραυματισμοί μυών, παθήσεις στους τένοντες, στα οστά & στις αρθρώσεις, θυλακίτιδες, ακαμψία αρθρώσεων, διαστρέμματα και μώλωπες, ενεργεί:
  • Στο οξύ και στο μετα-τραυματικό στάδιο: έχει άμεσα αναλγητική δράση, άμεση αντιοιδηματική & αντιαιμοραγγική δράση (κρυοθεραπεία).
  • Στο υπο-οξύ στάδιο, ενεργεί γρήγορα και έχει άμεσα αποτελέσματα όπως: μείωση φλεγμονής, απόρριψη τοξινών, και εμφανίζεται άμεση αναγέννηση των ιστών
  • Πριν και μετά θεραπειών για επαναφορά εύρους κίνησης σε αρθρώσεις, χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κινητοποίηση (manual therapy).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Θεραπευτική συσκευή με 2 βασικά χαρακτηριστικά: υπερθερμία, με δυνατότητα πρόκλησης ενδογενούς θερμότητας με συνακόλουθη γρήγορη αύξηση της τοπικής θερμοκρασίας και, κρυοθεραπεία, ρυθμιζόμενη έως τους -5°C, με δυνατότηα απορρόφησης θερμότητας, ακόμα και στους πιο εν τω βάθει ιστούς. Αυτά τα 2 χαρακτηριστικά, εφαρμόζονται σύμφωνα με ακριβή, θεραπευτικά πρωτόκολλα, παράγουν ένα εστιασμένο και εν τω βάθει θερμικό «σοκ». Και τα 3 αυτά χαρακτηριστικά (υπερθερμία, κρυοθεραπεία και θερμικό σοκ) μπορούν να ρυθμιστούν σε βάθος & ένταση.
  • Αυτόματη ρύθμιση της ενέργειας που χορηγείται σε σχέση με την επιθυμητή θεραπευτική θερμοκρασία – στόχο
  • Εστιασμένη θεραπεία
  • Κρυοθεραπεία ρυθμιζόμενη έως τους – 5°C με εφαρμογή σε άμεση επαφή με το δέρμα για πιο αποτελεσματική και εν τω βάθει επίδραση.
  • Υπερθερμία ρυθμιζόμενη έως τους 41°C.
  • Η συνδυασμένη και διαδοχική εφαρμογή των 2 αυτών λειτουργιών, επιτρέπει την εκμετάλλευση των θεραπευτικών ιδιοτήτων της θερμότητας, ακόμα και σε οξέα περιστατικά, χωρίς τον
φόβο πρόκλησης πολύ πόνου στον ασθενή.
  • Το θερμικό σοκ, επιτρέπει την μεγάλη μείωση του χρόνου αποκατάστασης και επιτρέπει την άμεση ανάκτηση του εύρους κίνησης.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

6993000077
[email protected]